Jeg besluttede, at båden skulle sejles hjem i dag, så i skrivende stund ligger båden  igen på sin vante plads i Kampeløkke Havn. Jeg håbede på en laks her ved afslutningen på eksilet i Nexø havn. Sådan gik det ikke, selv om jeg forsøgte. Andre fangede laks, fx John Eriksen, der som det kan ses nedenfor jonglerer rundt med tre fine fisk. Jeg væltede rundt i min lille båd i det stygge vejr med kraftig overlandsluft, så jeg hev op og sejlede hjemad. Føj, for en tur – bumleri og vandsprøjt – nogen Targa er den lille Warrior jo ikke, men den sejler altså godt – også i møgvejr. På trods af at turen ikke ligefrem var en nydelse, så hyggede jeg mig alligevel, fx med lidt nostalgiske minder, da jeg passerede Melsted Havn. Stedet, hvor hele det bornholmske trolling-eventyr faktisk startede, og hvor Anders og jeg søsatte min første trollingbåd mange gange tilbage i 1990’erne. Nå, det var dengang. Udflugten er forbi – og det har faktisk været en billig fornøjelse: 40 kr./døgn for en fin liggeplads mellem y-bomme og hyggelige mennesker. Det er i hvert fald billigere end en charterferie – bortset fra benzinpriserne. Vi ses til næste år, Nexø! Knæk & Bræk/ Poul