Bornholmerlaksen

“Bornholmerlaksen” repræsenterer en spændende intern konkurrence inden for Bornholms Trollingklub, hvor medlemmerne dyster om æren af at fange sæsonens største laks. Konkurrencen er indbegrebet af det gode ved fiskeri – fra det simple, men dybt tilfredsstillende, ved at prale af fangsten til den uforlignelige følelse af spænding, når man kæmper med en stor laks på linen.

Det er her klubbens medlemmer samles for at dele glæden ved fiskeri, nyde den friske luft og beundre de imponerende fisk, der bliver trukket op af Østersøens dyb. Konkurrencen er en fantastisk mulighed for at opleve det bedste ved trollingfiskeri, omgivet af Bornholms naturskønne miljø.

Takket være generøsiteten fra klubbens mange sponsorer, er “Bornholmerlaksen” også en chance for at vinde store præmier, hvilket tilføjer et ekstra lag af spænding til konkurrencen.

‘Bornholmerlaksen’ er kun for klubbens medlemmer, men det er nemt at blive medlem:
Oplysning om hvordan finder du på siden for Medlemskab.

Reglerne i konkurrencen findes her på siden.

Tilmelding til ‘Bornholmerlaksen’ sker udelukkende:
ved indbetaling af 300 kr.
til klubbens konto i Sydbank:  6060-0005228232.
Husk navn og mrk. BH-LAKS på indbetaling.

Bornholms Trollingklub har sammen med andre danske småbådsklubber underskrevet et charter om mådeholdent rekreativt fiskeri, og i ‘Bornholmerlaksen’ blev det bestemt, at kan man kun tilmelde 1 laks pr. fisketur, længe før myndighederne indførte den regel.

Konkurrencen ‘kører’ via vores BLOG:
Tilmelding af fisk kan ske via hjemmesiden på: Indsend Blog-fisk.

Alle tilmeldte laks, der kandiderer til en topplacering, skal kontrolvejes på klubbens justerede vægte, som findes hos nedenstående:

Sted Vejemester Telefon
Christiansø Jens Jensen 3092 0814
Tejn Bill Hansen 4041 2855
Nexø Lejf Pedersen/John Eriksen/Peter Pedersen 4035 2056 / 5090 3455 / 2166 1335
Arnager Anders Schou Jensen 2041 2560
Rønne/Hasle

 

Kenny Olsen

Preben Finne

Per Sjøstrøm

 

 

23389384

21174101

2324 9841

I ‘Bornholmerlaksen’ præmieres de største laks, men der uddeles også præmier ved lodtrækning mellem alle tilmeldte fisk.

Vores sponsorer

Nedenstående firmaer bakker i forskelligt omfang op om klubbens aktiviteter, så Bornholms Trollingklubs medlemmer kan jo passende gøre gengæld ved at støtte vores sponsorer!

Hovedsponsorer

Øvrige sponsorer