Så blev det til tur nummer 11, de første 10 ture har jeg ikke set skyggen af lakseskæl i båden…
 
Formanden for BTK, Anders har fortalt mig at han har prøvet 10 bom ture før der var gevindst, så idag skulle det jo så være:-)
 
Jeg havde taget min Onkel Jan med på hans første tur i Bornholmerlaksen, så nu var der jo lidt bedre karma i båden, samtidig havde Jan fået en Ismo Magnum med at yngste mand, min kære fætter Gustav, og Gustav og Jan blev enige om at denne skulle give fisk, men aftalen var vidst ikke om hvilken slags:-)
 
Der var lidt vindbyger fordelt på hele formiddagen, og vi søgte ind under 11 eren og satte kursen ned mod 28 eren, inde under land fik vi en lille laks på 3.6 kg.
 
Så nu er jeg glad for min båd igen og har nu min første laks i fryseren i 2010 
 
Beder hver aften om at vi kan få lov til at sætte LAKS ud!
 
Simon