Nexø d. 2. april 2013
Så er påsken endelig overstået, (jeg har været på arbejde hele påsken) efter endt nattevagt fik jeg lige en på øjet og så var det bare om at pakke tasken og ned til båden, det var det fineste vejr vi har haft i meget lang tid, kursen blev sat til den plads hvor jeg har været heldig før, solen skinnede og havet  var blankt med  gammel dønninger fra NV skønt fiskevejr, grejet blev sat lidt før den gode plads, så kunne jeg nyde vejret før huggene skulle komme, det første hug kom lige der hvor jeg havde forventet det i 120 fods dybde, det var en laks på 6,1 kg. rigtig god start, men der kom ikke mere, det var bare ok, vejret var jo fint og det er jo længe lyst nu så det var bare ren fornøjelse at se solen gå ned i øst og så liste hjem over med en god fisk i boksen. Jeg hørte en som beklagede sig over VHF.en om at der ikke skete noget ja og? nyd dog vejret der kommer nok fisk en anden gang.
Mvh. Kim “ROLIGNU”