Konkurrencen foregår søndag!


Kære medlemmer

 Ifølge prognoserne burde det være godt fiskevejr i den kommende weekend, så vi afholder en spontan PP-dyst med præmier, men uden pølser og hver for sig på grund af covid-19 og forsamlingsrestriktionerne. Reglerne er enkle: Der er fri start fra selvvalgt havn søndag morgen, men evt. fangst skal være indvejet senest kl. 18.

Hvis man vil have en chance for at få del i de tre flotte præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kr., som er sponseret af Øens Marine Center, skal laksen vejes hos en af de sædvanlige vejemestre.

Er man i tvivl om noget, så kontakt spontandystens tovholder, formand Anders SJ på tlf. 20412560, som også umiddelbart efter vejning klokken 18 skal have besked om fiskens mål og vægt og navn på vejemester. Vinderne får besked om præmier direkte fra sponsoren, Øens Marine Center.

Du skal også sørge for et foto af dig selv og fisken og sende til bloggen med oplysning om vægt og længde, ligesom man skal ved tilmelding til Bornholmerlaksen. Man behøver ikke være tilmeldt Bornholmerlaksen for at deltage i denne PP-dyst!

Mvh Bestyrelsen