Kære medlemmer

 Ifølge prognoserne burde det være godt vejr på søndag, så vi afholder en  Jule-PP-dyst med præmier, men uden pølser og hver for sig på grund af covid-19 og forsamlingsrestriktionerne. Reglerne er enkle: Der er fri start fra selvvalgt havn søndag morgen, men evt. fangst skal være indvejet senest kl. 16.

Hvis man vil have en chance for at få del i præmierne, som er sponseret af Butik Maritim, skal laksen vejes hos en vejemester:
Tejn havn : Bill, Nørrekås : Kenny , Nexø: Per Nielsen.
Er man i tvivl om noget, så kontakt
spontandystens tovholder Bill på tlf. 40412855 som også umiddelbart efter vejning klokken 16 skal have besked om fiskens mål og vægt og navn på vejemester.

Du skal også sørge for et foto af dig selv og fisken og sende til bloggen med oplysning om vægt og længde, ligesom man skal ved tilmelding til Bornholmerlaksen. Man behøver ikke være tilmeldt Bornholmerlaksen for at deltage i denne søndagsdyst!

Der er 3 gavekort på hhv. 1000, 500 og 300 kr. for de tre største laks, og vinderne, der får besked via blog og mail/telefon aftaler selv afhentning af præmien hos kasserer Bill på tlf. 40412855

Mvh Bestyrelsen