Lørdag morgen mødtes jeg med min far og svoger i Boderne hvor vi fik sat båden i vandet og rigget båden. Afsted det gik ud til den nordvestre enden af bakkerne,  hvor jeg havde fisket med Anders nogle gange før og jeg havde snakket med Anders og han ville også komme der ud. Altid godt med en makker båd, vi fik sat grejet og søgte efter varmere vand efter en halv time kom Anders også til området og vi fiskede det i gennem på kryds og tværs og der var rimeligt med fødefisk men ingen laks.Leif var også i området bare lidt længre øst på og han havde fået et par laks så det var bare om at blive ved i området, men klokken skulle blive 13 før der skete noget. Anders fik 3 hug og da vi sejlede forbi ham og så han nettede den ene laks fik vi dobbelt hug. Min svoger Torben tog den første stang men efter en kort fight stod den desværre af. Jeg tog den anden stang  og fik nettet en fin 8,5 kilos laks.Efter en times tid mere vippede den ene stang 5 gange også skete der ikke mere så jeg trode det var en undermåler så jeg satte riggen til at køre op og tog linen ud af klemmen og spolede ind, men da vi nettede laksen viste det sig at være en 5,5kilos laks. Lidt efter fik vi en under måler som vi hurtigt fik genudsat.Nu var klokken blevet 15,30 og vi besluttede at trolle ind mod Boderne. Efter 10min fik vi et hug igen som gik helt afmok. Torben tog stangen og fik en rigtig god fight som bare stod fast, men som vi kunne nette efter et stykke tid. 8.3kilo,  det blev afslutningen på en rigtig god dag på havet.
Martin