Vi har klubaften torsdag den 20. januar, hvor der orienteres om hvad der er sket på havet mht. medlemmernes fangster og mangel på samme både før og efter de nye regler, der er lidt om lakseudsætninger i Østersøen og så får vi en snak om håndtering af laks, der jo i stigende antal nok skal genudsættes. Hvordan behandles de etisk korrekt? Der er også som altid mulighed for salg og bytte af grej. Kaffe og kage, øl/vand.

 

Der er nyt på aktivitetskalenderen, fx Klubaften i februar bliver den 25., sommerfest den 25. juni, o.a. (se Aktivitetskalender | bornholmstrollingklub.dk).

 

Vedr. kontingent, så foreslår bestyrelsen, at vi i 2022/23 får medlemskab til halv pris, fordi vi har rigeligt med penge i kassen, eftersom den sejlivede corona-pandemi har afholdt os fra sammenkomster mm.

Altså – du skal kun betale 225 kr. i kontingent og 75 kr. for hustandsmedlem, når kontingent skal betales i år! Betaling skal som altid ske til Sydbank konto nr. 6060-0005228232

SIDSTE BETALINGSFRIST 1. marts.

Beslutningen/forslaget om halv kontingent forelægges naturligvis på generalforsamlingen 17. marts – og skulle det (absolut mod forventning) blive forkastet,  opkræves det resterende beløb efterfølgende.

 

Mvh Bestyrelsen