Så blev månedens første og sidste lax landet med “lidt” besvær ( faktisk ret meget ) selvom den kun er på 5,9 kg så var det ikke bare lige at nette den fra min N-40 , jeg havde nok regnet med at det ville blive svært at stå med stangen i en hånd og net i den anden når der jo er næsten et par m. ned til fisken 🙂 det viste sig også at holde stik så noget måtte gøres ! et plastrør blev i en fart sat fast med stribs i søgelænderet fremme ved masten og så blev stangen med lax sat der og kunne så med begge hænder nettes længere tilbage på skibet ( gad vide om en på 20 kg også lader sig tøjre på den måde 🙂 )
dette var første fisk fanget på “M/S Søvind” som båden skal hedde , men forhåbentlig ikke sidste ( selvom Inga ikke er begejstret for det griserri på teak dækket 🙂 )
jeg var jo ikke tilmeldt til trollingmaster men gik og rodede med båden da jeg hørte at Mikkel halede lax ind som om han skulle nå noget i en fart ( det skulle han også hørte jeg senere ) så jeg måte lige hente 4 stænger og ud og også prøve lykken ved Tejnestenen , og det blev så til den ene lax men der var dog 2 hug mere men en springring blev rette ud og så var den væk og den sidste kækkede krogen så den fik jeg heller ikke, det var ellers 2 helt nyindkøbte blink !
Mvh Erik V. Olsen Tejn