Skal skal ikke…skal skal ikke…skal!
Vinden havde blæst godt Fredag aften og måske blev det ikke vejr til at tage ud… Men jeg ville afsted:-)
Jeg fik min kære Onkel med, jeg lokkede ham med at der er masser af laks derude, men der skulle gå nogle timer.
Vi sejlede ud fra Nørrekås, jeg havde fået noget gode meldinger om rigtig gode fangster omkring Haslefingeren, men bølgerne gjorde at der var fare for overisning, så vi satte grejet og trollede mod SV indtil vinden lagde sig, så satte vi kursen mod fingeren, men deroppe heller ingen Laks, men der var rigtig mange lodninger i hele vandsøjlen.
Vi fik justeret en del og tilsidst havde vi alle stænger ude, 3 sideplanere i hver side, 2 på hver rig, 1 dipsy og 1 sniger:-) Så nu var vi klar, men der skete intet!
Klokken nærmere sig 1530 og jeg sagde til Jan at kl 1600 hiver vi op. Jeg begyndte at fortælle og vise Jan alle finesserne på min Garmin 7012, og mens vi sidder der og fuldstændig har glemt hvad vi egentlig laver på vandet går den ene sideplaner i stb side, og mon ikke vi fik travlt, den tog 300 fod i første hug, og blev ved, Jan fik stangen hans første rigtige Laks, der var størrelse på mente jeg. Jeg bjærgede alle de andre stænger, vi skulle jo alligevel hive det hele op;-)
Jan fightede en flot 10 kgs Laks og vi nettede den efter godt 15 min
Så det blev alligevel en rigtig god dag, og der er altså Laks vest af Rønne på denne tid af året, dejligt:-)
Simon