hej alle,ja så skete det igen,var lige nede og runde bakkespidsen d,2,april,det var meget tåget og jeg mødte derfor ingen både hele dagen,snakkede lidt med lejf    og john og hørte om gode fisk rundt omkring i tågen,selv tog jeg kun afsted denne dag ,fordi polakken Kamil,der boede i årsdale,var taget afsted,uden radar og reflekter,det er ikke godt,derfor tog jeg afsted for at finde ham og føre ham sikkert i havn igen,selvfølgelig ku jeg ikke la” vær mæ” a” sæt” et par stænger……………..og igen bed en flot laks på et af de meget velsmagende,og storfangene klubblink,jfr.lejf og john,dyret nappede blinket på paravanenog vejede 11,5kilo her er lige et billede.vi kom begge hjem både Kamil og jeg, desværre overså jeg et torskegarn,der derfor gav en masse bøvl ,dog mistede jeg kun 2 klemmer,det ku ha været meget værre ,har lige nu hovedpine ,har ikke været på vandet idag og er derfor nok dehydreret,har hjulpet Verona Per, hans båd mistede styringen og blev slæbt i havn af Simone fra sjællandsklubben,nu må jeg hellere tage en tablet til hovedet.god nat alle og sov godt og drøm gerne om kæmpelaksen,,,den er lige om hjørnet………………