hej alle klub kammerater,alle ved hvordan det går med fiskeriet efter laks lige nu,selvfølgelig ……..på nær de af medlemmerne der enten må arbejde eller af andre årsager ikke er på vandet ,måske sygdom…manglende lyst eller vilje,og,(styrke) …………….nå vi må videre,det kan jo ikke bare være snak det hele,…..grunden til jeg skriver lige nu er at jeg er helt nede i kulkælderen……gynther klaus og jeg har jo i en periode før jul hygget os med det vi alle elsker nemlig trolling efter lax,tror egentlig det staves sådan lokalt?????men ved det ikke…tilbage til nutid,det der gør at jeg er nedtrykt,er at jeg kun har fanget 22 laks i denne måned indtil videre ,mange er mistet mindst 8,måske maks hvem ved ? kan egentlig ikke rigtig huske det længere,er måske ved at bli gammel,selvfølgelig ikke lige som  poul, men i det mindste lidt ældre(kan mærkes)….nåååååå nu kommer det,gynthers statistik er pr. fisketur gennemsnit en laks pr. tur …min er eller var cirka 2 pr. tur…men nu er det hele ødelagt derfor er jeg ked af det,….nååååååååååå nej nu er jeg glad igen jeg har jo talt kalenderdage og ikke fiskedage….så er det jo ikke så slemt alligevel…22 laks på 27 dage husk nu …gentager kalender dage hvor af kun8 eller ni har været på havet og tre været på eksperiiementer,,,lyder godt var???men ikke desto mindre rigtigt,,,,ligger ude øst for paradis og forsøger at fange lige så mange laks som de lokale erhvervsfiskere de gør det godt lige nu, mange laks,faktisk flest over 10 kilo,nå er nu ikke ked af det længere,her er forresten et billede af gårsdagens laks 12 kilo 97 cm.nappet på klubblinket i ved ,blinket der fanger i alt slags vejr og alt det møder,selv har jeg prøvet at ha, det hængende i buksebenet,idag bare en lille laks på 3,5 fanget  af fruen billede kommer senere.