o

Hej trolling fiskere. Ja så var der igen gevinst ud for svaneke. I dag havde jeg selskab af en god ven som aldrig havde oplevet trolling på nært hold før . Vi fiskede 3 timer på yder kanten af stablen men mærkede ingen ting. Så jeg besluttede at vi skulle prøve længere inde og det var en god idé, 1.5 mil fra land huggede denne smukke fisk på en side planer. Jeg kunne straks se at det var en stor laks så jeg tog den selv og sagde at peter (min ven) måtte fighte den næste for den her ville jeg ikke miste. Der var nu ikke meget fight i den og jeg fik den ind til båden på 15 min og peter kunne nette den. Min vægt går kun til 10.5 kg og den gik i bund så jeg måtte en tur til nexø sidst på dagen og få laif til at veje den på den godkendte vægt og den viste 11.96 kg. Desværre fik vi kun denne laks.synd for peter men han blev tændt og vil godt med en anden gang. Mvh aron kjøller-hansen