05.04.2020
En super dejlig dag på vandet med et fantastisk vejr
Jeg sejlede ud fra Hasle og gik direkte ud mod Fingeren, satte grejet og gik syd over. Ved middagstid fik jeg hug på stackeren i 60 fod. Fisken tog en tur ind over et par liner og det var der lidt udfordringer med. Jeg fik fisken ind, en fin en på 6,5 Kg.
Mens jeg var ved at gøre klar til at sætte grejet igen, kom hugget på ude på siden på planerboardet. Den blev ved med at tage line af. 
Da jeg fik fat i stangen, kunne jeg se at linetælleren havde været ude og runde de 1000 fod. Så var den der, tænkte jeg men den skulle jo også lige ind. Jeg fik lige så stille kørt fisken ind på 850 fod og så stod den stille der. Et udløb og tilbage igen. Sådan stod vi et stykke tid
Jeg kunne godt mærke at det var en alvorlig fisk, men den kunne jo også være fejlkroget. Anyway, jeg fik omsider fisken tættere på båden og inde på 50 fod så tog fanden ved den igen. Det passede åbenbart ikke damen. Forfra igen og omsider fik jeg fisken så tæt på at jeg kunne den. Den var sgu ikke fejlkroget. Efter lidt can can frem og tilbage ved motoren var fisken klar til at blive nettet. Hun blev da også lidt sur et par gange da netrammen ramte i stedet at få den nettet første gang. Amatør, tænkte jeg og blev ærlig talt lidt nervøs. Det er ikke let når man er alene med sådan en fisk. Ind kom den efter en fight på en lille time, og hvilken fisk.
Fisken blev taget ca. 7 sømil vest for Rønne på kanten ved separeringen. Den blev taget på Hybriden, olivengrøn med røde prikker.
Fisken var 115 Cm og vejede 18,320 Kg
Er opmålt og kontrolvejet af Bill
Mvh
Mick, Blue C