Den stille morgen fristede til en trolling tur i det gode vejr, men vinden var stadig frisk når jeg kom ud til bakkerne, jeg tøffede dog sydover da Leif havde fanget laks længere sydøst i forhold til der hvor jeg startede. Først kl. 14.00 så jeg en øjenkrogen at den næst yderste sideplaner blev trukket bagud og umiddelbart efter kom der et vræl fra hjulet til den yderste sideplaner, hvor en god laks styrtede af sted med klubblinket. Skønt dobbelt hug hvor den ene laks stoppede forholdsvis hurtigt og den anden næsten tømte hjulet. Heldigvis var den lille hurtigt i båden, men den store var ikke meget for at komme for tæt på båden. Det blev ikke bedre da jeg så at kun en enkelt af trekrogene havde fat yderligt i kæbe krogen. Vel oppe i båden viste vægten ca. 12,5 kg men da jeg kontrolvejede den med klubvægten på land havde den tabt blod og kropsvæske så den vejede 12,25 kg og længden var 114 cm. Lækker laks til koldtrøgning.

Knæk og Bræk

Anders