I sidste uge var trollingmaster igen over os. For os blev det bestemt ikke som forventet. Traditionen er, at Bjarne tager ud med sin bror og far. Sidste år fik jeg endelig mulighed for selv at komme med, og jeg glædede mig til at gentage den oplevelse. Vi aftalte, at jeg kunne komme med ud torsdag og jeg glædede mig til en hel dag på havet.
Men nej, sådan skulle det ikke være. Kort efter start onsdag stod det klart, at jeg ikke ville få en hel torsdag, højest en halv. Motoren på vores egen båd sagde lyde som en motor bestemt ikke bør sige. Eneste alternativ var at bruge svigerfars båd og da han var optaget hele torsdag formiddag, kom vi først rigtigt afsted torsdag den 2. maj kl. 13 og jeg havde mistet en halv dag.
TMB er på mange måder en tradition og der er visse grundregler. Derfor var det Bjarne og hans bror som riggede hver sin halvdel stænger til. Første sæt gav intet resultat og første da der var lavet grej tjek og jeg havde fået lov til at vælge et ef de ti blink, fik vi bid – dagens eneste. Det var “selvfølgelig” på mit blink og jeg fik derfor æren at fighte denne fine laks på godt 4 kg. Det var dagens eneste og for Bjarne og jeg konkurrencens eneste.
Alt i alt gav stævnet en laks pr. dag de tre dage, hvor grejet nåede i vandet.
Vi håber snart at komme ud i vores egen båd igen og glæder os til TMB næste år.
Hilsen Malene – fru Blomme