Kære medlemmer

 

Bornholmerlaksen

Bornholmerlaksen 2020/2021 starter 10. okt. Afslutning den 15. maj 2021. Sted meldes ud senere, men måske Trollinghytten. Pris 300,- som sædvanlig indbetalt senest 3 dage før den 10. okt., hvis man vil være med fra start. Husk at læse reglerne på http://bornholmstrollingklub.blogspot.com/p/regler-tilmelding-bornholmerlaksen.html.

 

Chr. Ø

Turen foregår 10./11. okt.  alternativ weekend den 16./17. okt. Arrangementet er som sædvanlig med middag på kroen fredag aften, morgenmad og fiskedyst lørdag, og det koster 100,- som skal betales på øen. Ikke medlemmer 450,-.

 

Klubaftener mm

Datoer er lagt på Aktivitetskalenderen på hjemmesiden, https://www.bornholmstrollingklub.dk/aktivitetskalender.html– dog uden ret meget indhold lige p.t. Forslag til arrangementer modtages gerne!

 

Svømning

Svømning i Gudhjem Svømmehal er flyttet til fredag – her resten af 2020 kl.  18 – 19, men i 2021 kl. 19 – 20.

 

Generalforsamling

Bestyrelsen har pga. coronasituationen og evt. kommende restriktioner besluttet, at generalforsamlingen ikke afholdes her i efteråret, men udskydes til næste ordinære generalforsamling, så vi ikke en gang til skal booke middag og lokaler for derefter at blive nødt til at aflyse. Beretning og Regnskab er udsendt til alle.

 

                                                                                                                                                 M.v.h. Bestyrelsen