Så kom muligheden for at komme til søs, der var lovet fint Laksevejr hele dagen, så der skulle satses!
Kørte hjemmefra kl. 0700 og satte båden i i Nexø, PLAN A var at sejle ned til Bob og se mig lidt omkring, altså under overfladen:-)
Med i båden havde jeg flotte agnfisk og et godt tip fra Per Wildwater:-) Dette tip skulle vise sig at være en fantastisk succes:-)
Satte grejet og ved 0930 tiden kom første dobbelt hug, 2 mindre på ca. 5 kg. Tippet sad i 125 fod og tog den ene:-) Den anden på en løje, rent.
Satte kursen sydpå fra Bob, der var varmere vand, men ingenting skete…Så jeg satte kursen tilbage til samme område, så fik jeg et flot udløb på en sideplaner med løje, den mistede jeg ved båd siden, skide svært indimellem når man er alene:-) Nå men ud med grejet igen, rundt og tilbage… Trible hug! Så fik jeg sku sved på panden, alle liner havde krydset hinanden, så jeg måtte klippe og binde sammen igen..puha det er stressende når det ene hug tog 400 fod!
Jeg fik 2 ud af de 3, en flot laks på 10.1 kg og en på ca. 6 kg. Nå men så måtte grejet jo ud igen, og tilbage til samme sted. Så fik jeg et super udløb og fik en på 9.9 kg.
Den på 10.1 så jeg på mit nye ekkolod i 150 fod, den steg op og tog min flue voldsomt mens jeg kiggede agterud på stængerne, super oplevelse.
Havde ialt kontakt med 8 fisk idag, så min dag er reddet langt ud i fremtiden.
Tippet tog 5 laks i samme dybde! En trollingflue med en Hot Spot flasher i sølv! Alle 5 laks i 125 fod.
Så til de 3 lod til Bornholmerlaksen, dem på billedet.
10.1 kg
5.8 kg
5.5 kg
Simon