Efter båden havde ligget uberørt i Arnager havn i et par måneder, var det befriende med en dag hvor vinden endelig var svag, på en fridag. Så efter en grundig gennemgang af båden, om alt var ok, stak jeg sydøst over ned mod kanten ca. 4 mil syd for Raghammer. Her lå både pirkebåde og garnbåde som jagede torsk. Jeg havde også fået en melding fra Martin om at der var torsk, så det var egentlig det turen gik ud på. Vandet var dog så perfekt til trolling så grejerne kom i vandet. Det skulle da lige prøves. På VHFen kunne jeg med lidt knas, høre trollingbåde fra Neksø som lå nede ved torskerenden. De havde jævnligt kontakt med laks, så jeg håbede på en strejfer her lang vestpå. Laksen kom heldigvis efter en times søgen. Flot laks på 7,3 kg og 91 cm, skønt, perfekt til varmrygning. Nu var jeg igen tæt på pirkebådende så jeg trak trollinggrejet og fandt pirkestangen frem. Det var desværre småtorsk, men der var mange af dem, så jeg fik da  3,5 kg fileer ud af dem. En super dejlig tur så der igen er lidt frisk fisk i fryseren. Knæk og Bræk Anders.