,Her den 1.4 fik jeg lokket Tom havnefogede ud at trolle med hans nye båd , Tom har fanget mange lax men aldrig prøvet at trolle før så det ville jeg naturligvis gerne være medvirkende til 
der var kun tre stanghollere så det blev til tre dipsiger 
kl var 17 da vi tog ud men det var jo for at prøve grejet så fint nok , futtede lidt rundt ud for Tejn ved 27og west på ,på turen ind var der udløb på en men den slp med det samme desværre , men lidt efter var der så bid i den anden side (150fod ude ) den fik vi heldigvis ind ved fælles hjælp Tom tog det første stykke og jeg det sidste da Tom mente det var bedst da han ikke havde prøvet det før , men at nette havde han prøvet mange gange og det gjorde han bedre end jeg har set længe  !
vi havde ingen vægt om bord så jeg ringede til Inga at vi havde fanget en på ca 9 kg men om hun ikke lige ville komme ned med min vægt ,
næ nej den hoppede hun ikke på  aprilsnar var hun ikke !
Tom fik dog overbevist hende om at det ikke var aprilsnar 🙂
den vejede 9,8kg så jeg tror ikke det er sidste gang Tom vil trolle 🙂
mvh Erik .V.Olsen