Torsdag den 14.maj-09 var undertegnede med Steen Andersen i båden “Ronja Tejn” på fisketur i Hammervandet. Vi fik nogle pæne torsk og en håndfuld hornfisk, ellers skete der ikke noget.
Sidst på dagen satte kursen mod Tejn Havn og trollede hjemad. Da vi var ca.halvanden mil ud for Allinge fik jeg pludselig hug. Jeg troede det var endnu en hornfisk, men da jeg fik kat i stangen kunne jeg godt mærke, at det var mere end en horfisk og troede det var en ørred, for den gjorde egentlig ikke meget væsen af sig, men den kom ind til båden, så vi det var en pæn stor laks, og da den fik øje på os blev den sur og så stak den af. Den tog et udløb på ca. 100 m, og der kom en pæn fight ud af det, og glad var jeg, da den endelig lå på dækket.
 
Med venlig hilsen
Steen Hansen
Havnen 5, Tejn
3770 Allinge
Tlf: 43690879
Mobil: 23316479