Jeg vil Tilegne den første Laks i egen båd til BTK, Bill for den dejlige modtagelse i November og intro til BTK, Murebaljen og Kim  , Ulrik, Teddy, Jan komnitz, jam alle fra klubben for motiverende timer på havet og øjeblikke hvor min Laksefeber er blevet noget bedre tunet ind. Min Kæreste Christina og jeg skulle blot en tur på havet for at nyde lidt havblik , hjemmebag og en go kaffe her til formiddag. Da båden lige mangler og få sat ledninger til Downriggerne havde jeg blot sat en Sideplaner i begge sider og en Deepseadiver da laksen huggede på siden. Havde nær fået hjemmebagen galt i halsen. Christina udbrød mindst to gange hold kæft en stor laks og pas nu på mm og var lidt panisk. 🙂 . Så nu er hun også godt Hook på at lære det. Godt 9.0 kg. Endnu engang tak til alle involverede.  

                                                                                                                                   Kærlig hilsen Johnny.