Efter at have genudsat et dobbelthug med 2 fisk på hhv 8-10 kg for 14 dage siden, med svær bekymring for fiskenes overlevelses chancer, drømte jeg igen om laks som kunne komme med hjem.
Kunne se at der lå mange både omk stenhullet men valgte at starte ved NV passagen, vand temperaturen var 8,3 grader!Der var en del laks på Ps30 transduceren,, så stor optimisme., Jeg satte nordover i Trafikseparingen pludseligt faldt temperaturen til 6,2 grader. Jeg vendte rundt og ramte det “varme” vand igen og med det samme huggede det på 80 fod på downriggeren, jeg nåede kun at sætte stangen på taget inden det huggede på yderste planerbord, løje 100 fod slæb…
Fight on.
1 fisk pæn 4-5 kg og yes uden fedt finne….
Fisk 2 Ukompliceret landing efter speed foto genudsat….nok. 5. Kg

Jeg er glad for min fangst. Det er lækker spise, det virker bare ret forkert at smide en fisk tilbage som jeg ikke er sikker på overlever…..og ydermere er det jo lidt uforståeligt at 40000+ laks landes som bifangst med eller uden finne…
Nå men i hvert fald dejligt med en fisk
Det skulle nødigt lyde som brok
Knæk og bræk derude…

... skrevet af: John Rosenberg


Info om blog-fisk:

  • Fanger: John Rosenberg
  • Navn på båd: Ponyo
  • Vægt på fisk (i gram): 4,78
  • Længde på fisk (i cm): 75
  • Fangstdato: 9. Maj
  • Verificeret af: Bill R Hansen