Havde taget båden med på arbejde så jeg kunne tage afsted kl 0800, de sidste mange dage er gået med afstøvning af grej og indkøb af nye agn som idag skulle have en chance, heriblandt flere APEX.
 
Jeg startede ved 28 eren og fortsatte op til 11 eren, her fik jeg det første hug på en APEX, (klovn) i 80 fod, den fightede helt vildt, og vægten sagde 4 kg. Men en rigtig god fight!
Jeg fortsatte Nordpå til Eriks Hul og Kineseren, lodningerne blev mere hyppige og mere koncentreret, jeg satte kursen mod 10 eren og lige pludselig tog stangen i 40 fods et enormt udløb, desværre bristede hovedlinien og banditten tog min nye APEX (blå, med røde prikker) med sig i dybet…
 
Det var en rigtig god fiskedag, som sluttede med flot plant vand på turen hjem mod Tejn
 
Jeg måtte lige ind om grej pusheren på hjemturen for at erhverve mig endnu en blå APEX, så imorgen er jeg klar igen!
 
De bedste fiskehilsnere
 
Bamse af Lobbæk
 
Simon #110