Aftalte med Erik at vi tog en tur sydpå. Startede samme rute som dagen før , skete bare ingen ting. Da jeg nåede ” Bob” vente jeg om . Sejlede langs ”Silderyggen”. Der skete stadig ingen ting.  Prøvede at sejle mod ” Torskerenden”  – sad i mine egne tanker, da pludselig det ene hjul løb og løb og løb – nu begyndte det andet hjul også at løbe. Panik – det var de øverste på rigget i hver side. Kunne godt mærke at det var ene var en stor  fisk – den anden var mindre. Den tog jeg først – fik den helt ind til båden, men da jeg tog nettet ud for at tage den – sprang den og den var væk L. Den store havde løbet med 400 fod line- mod bunden. Fik den langt om længe hen mod båden, men kunne ikke se den – da den blev ved med at gå mod bunden. Ca 30 min til 45 min senere stod jeg stadig og kæmpede med fisken. Ville prøve at få op , men det ville fisken ikke. Det eneste der kom op var mit blink. Øv – mine ben var som gele.  Den var godt nok en der var i den tunge vægtklasse. Når men fik sat grejet ud igen, og satte kursen mod Dueodde , tja der gik ikke mere end 30 min så var der fisk igen. En på 5,6 kg kom i båden – sejlede videre . Tænkte på at tage mit grej op for at sejle hjem , men det nåede jeg ikke. Hjulene begyndte at løbe – 4 stk. Den ene slap , en sad fast i en anden line, så jeg fik 2 i båden – 1 på 7,5 kg  til bloggen. Så var dagen og jeg færdig J. Sikke en dag. Glemmer den sent.
 
Hilsen Erling
Vipsen67