Tog en tur sydpå.  Startede på 40 m og sejlede ned mod ”Bob” . Tænkte – sker der ikke snart noget og bang . Fik først en på 3,8 kg  – i båden med den . Satte grejet ud igen – vente om . Sejlede samme rute tilbage. Der skete ikke noget, men da klokken blev 13.30 – løb hjulet på det nederste rig. Fik en på 5,5 kg. Pludselig kunne jeg høre ” Viborg – kan du høre mig” Det var Kure – han havde fået motorstop. Men han kunne ikke høre mig , havde selvfølgelig ikke hans mobilnr.  Kom halvvejs til Snogebæk da Erik ringede mig op og sagde om jeg ikke kunne høre Kure. Joooo , men han kunne ikke høre mig. Erik sagde at han ville få Kure til at ringe til mig. Kure ringede til mig og angav en position omkring ”Lerhagen” . Da jeg sejlede derud , kunne jeg ikke se nogle både i området. Kalde Kure op og sagde at han skulle tænde og slukke lyset. Kure var drevet et godt stykke + at han endelig havde fået gang i motoren. Så det var derfor jeg ikke kunne se ham. Længere inde mod land kunne jeg se et lys der blinkede. Det var Kure . Puha – sejlede hen til ham . Følgende ham helt ind i havnen for at være på den sikre side. Og dette var Kure meget taknemmelig for. Også en tak til Gnom , for at ligge standby. Sikke en julehistorie. Så gutter / gutinder – husk at få mobilnr. af din trollingevenner . Man ved jo aldrig. Heldigvis endte dagen godt.