31-3, tog jeg ud ved middagstid en tur på bakkerne sammen med jes og don olsen og olsens ven fra polen var der også, jes fik et hug lige som vi kom til bakkerne han kom frem og sagde 9.5 kg så nu kunne vi godt sejle hjem – der var ikke flere han fik den sidste ,,, du bliver klogere sagde jeg til ham og lige som jeg kom på siden af ham, fik jeg duble hug i 80 og 60 fod – det blev en på 4 kg og en på 11.4 kg- så kom olsen frem at nu var det ikke kong jes mere men kong gnom – olsen havde jo ikke fisk i båden ,, så det blev til bum olsen…så kom der en lille en på sideplanderen på 3 kg, jeg fik lige sat den ud og gik ind og skulle ha min kaffe da der kom et udløb i 15 fod som bare tog fra….. det blev en lang kamp men op til kong gnom kom den – det var en på 13.5 kg – det var en god dag .. knæk og bræk til alle..

hilsen gnom