Endnu en god hav dag.
Fredag den 22 april havde man blod på tanden igen. Kursen blev naivt nok sat samme steds som andendags. Vejret var igen flot på Tejne siden, men med lidt mere vind på Hammer siden. Da jeg nåede min udvalgte position blev grejet sat og jeg sejlede med vinden. Ca. 5 min. efter var der et heftigt udløb på styrbords sideplanner. Det øvrige grej blev taget ind og fighten kunne begynde. Det føltes som en stor fisk, den løb mere line ud, og jeg hev lidt ind, den løb igen og pludselig hoppede den af. ØVØVØV. Nå man skal jo ikke give op, så grejet blev sat og der blev fisket igen. Nu havde søen rejst sig her oppe, men jeg var stædig og blev. Det var nok en fejl, for det var ikke så rart at ligge her og banke i søerne. Efter en samtale med andre på VHF`en, der meldte om fint vejr på den anden side, sejlede jeg derover. Det var et helt andet hav her, og da jeg målte en høj vand temp. hvor jeg nu lå, besluttede jeg at sætte grejet og trolle hjemover. Der gik nu ikke mere end 2 min. så løb sideplanneren af sted, og jeg landede en flot laks på 3,97 kg. Det var en god afslutning. Dog skal det bemærkes at jeg knækkede en stang, da den skulle frigøres fra klemmen, men som jeg tænkte det er nok fiskens hævn. Dejlig dag på havet og endnu et problem med  fryse kapacitet.
Mange hilsener fra

Jan Brochmann