Mandag d. 22 april

Søndag d. 21 om eftermiddagen var det igen en tur på havet. Op mod Davids Banke gik det. Adskillige timer og et enkelt udløb hvor fisken stod af var en kendsgerning. Det var frisket lidt op, så da turen gik hjemover mod Tejn var det i bølgegang. En hver anden med sund fornuft havde nok hevet klumperne nu, men jeg ville lige give det en chance. Endnu en stang udløste, men om det var bølgerne eller en fisk vides ikke. Jeg havde lige lovet at mødes med fruen på havnen, da alt videre håb nu syntes nytteløs. Så da de sidste 4 stænger var tæt på at blive hevet, tog fanden ved styrbords sideplanner. 600 fod ud og lidt panik i båden. Nu startede en fight med en balstyrig fisk, der endte med at den styrtdykkede få meter fra båden. Jeg havde min tvivl om det ville lykkes at lande denne fisk, men tilsidst fik jeg den op til overfladen og ind til båden, hvor den blev sikkert nettet. Det var en god afslutning på dagen, med denne flotte laks, hvor vægten viste ca. 11kg.