Hej trollingvenner.
Det er jo som bekendt konfirnationstid  og 2 af mine børnebørn blev konfirmeret i går St. Bededag hvilket medførte fest fredag og igen søndag men lørdag tog vi så på trollingtur ned syd for Dueodde bistået af min yngste søn samt min broders søn, Morten, og hans dreng på 12 år, Jonas, og som var med på deres første trollingtur.
Ved 11 tiden gik den nederste på den ene downrigger i 90 fod, på Apex, og fighten blev taget at Jonas der efter lidt tilvending kunne lande en laks på 3.5 kg, hvilken oplevelse for en stor knægt.
Efter lidt ventetid til 13,30 var der igen gang i downriggeren, denne gang på 65 fod, niels marster guld, som straks tog 570 fod i et udløb,og da Morten fik den bremset røg den inderste klemme på planerbordet, på en heering spoon, som Jonas fightede ind på ca. 15 min. ca. 8 kg, hvorimod Morten måtte bruge 10 min. ekstra for at lande sin lidt over 8 kg. Der er med garanti født 2 nye trollingfiskere.
Disse 3 laks blev taget vest for Bob.
Efter lidt forgæves sejlads over disse punkter satte vi kursen mod Silderyggen og ved 17 tiden gik der igen en på downriggeren i 65 fod, blå og sølvfarvet blink, og så kunne den gamle efter lidt strabadser lande en på små 9 kg. Så lykkedes det endelig igen.
Da vi så riggede af sad der en rigtig flot udsætterfisk på Martins yderste blink ved planerbordet
3 ud af 4 fisk havde klippet fedtfinne.
Derefter satte vi kursen mod Nexø da vi havde lovet Leif at kontrollere vægten på hans fisk som kunne være en trussel for Ib, hvilket dog ikke lykkedes denne gang……..
Knæk og bræk.
Finn
Team Nielsen