Hej alle
Snakkede med Jan K. i telefonen, flere af de andre var sejlet på den anden side af Dueodde, så det ville jeg også prøve. Inden jeg nåede ud til de andre fik jeg massiv lodning, der var kun 31 meter dybt, men det skulle prøves, det gik rigtig fint, jeg blev i det område resten af dagen, fik tre fisk i 80 fod. 2,7 kg 4,4 kg og 8,4kg. (To til Bloggen)
Så slap heldet op, fik hug på den ene sideplaner, den sprintede ud i 970 fod, efter at have kæmpet med den i over en time, og den havde trukket båden baglæns, med 0,2 mils fart, fik jeg den ind på 25 fods afstand og kunne se noget stort blankt under mig, smæld sagde det, linen sprang midt på stangen, på dette tidspunkt havde jeg ikke så meget pres på den som jeg tidligere havde haft, ingen fejl på stangøjer, blot manglende held, men der er nu også en vis charme ved at man ikke vinde hver gang. Øv Øv ØV. J
Knæk og bræk.
Vh. Peter Kromand Larsen