Dobbelt held
Tog en lille tur ud idag kl.13.30.
Bedre sent en aldrig siger det gode gamle ordsprog jo.Satte 5 stænger og kaldte Bill over radioen,der fortalte at han desværre ikke havde haft held i dag
Han sejlede ind, og jeg havde knapt nok hængt microfonen,før stangen i 60 fod løb sig en lille tur.
Ja som billedet viser var der en fin laks på 3,8kg.Det var nordøst for 13eren den huggede,og på et nyt blink som fruen netop havde foræret mig.
Netop hjemkommet og med fiskesnams på fingrene,ringede mobilen selvfølgelig.Det var min gode ven B. Blomquist der lige ville lykønske mig. Rygterne går jo hurtigt her i Tejn, men jeg kommenterede selvfølgelig at det jo kun var en lille fisk jeg havde fanget idag.” Hvad snakker du om “sagde Bjarne “har du fanget fisk i dag ? “Jeg snakker om trollingbloggen” .”Den har jeg ikke læst i dag”svarede jeg.”Se så at få det gjort” sagde Bjarne, og det gjorde jeg så.
Jeg var blevet udtrukket som månedens blog historie,
Se det var da dobbelt held.

Mange lakse hilsener fra
Jan Brochmann