En skøøøøøøøn dag på havet
Torsdag den 21 april gik turen op nordvest for Davids banke. Vejret var flot og grejet blev sat. Efter 20 min, var der hug på riggen. Det øvrige grej blev bjærget, og det lykkedes at få laksen i båden(3,3 kg). Nå men vejret var flot så grejet blev sat igen, og jeg havde lige skænket en kop kaffe op, da der var udløb på samme rig og stang igen. Denne gang landede jeg en laks på 4,4kg. Nu nød jeg lige min kaffe og så besluttede jeg mig at prøve alle gode gange tre. Jeg sejlede lidt sydpå mod Hasle, og vendte nu båden. På tilbagevejen sad jeg og funderede og tænkte at det kunne nu alligevel være sjovt med et sidste hug, inden jeg satte kursen hjemover, og tanken var knapt nok tænkt før der igen var udløb på modsatte rig. Denne gang var der en rigtig god fight, og det var en 5,5kg laks der landede i båden. Nu havde jeg haft en utrolig oplevelse på havet og jeg besluttede at sejle hjem for at finde fryse kapacitet til disse dejlige laks.
Mange lakse hilsener fra
 Jan Brochmann.