Kære medlemmer mfl.
Den bekendtgørelse vi alle venter på fra fiskeridirektoratet, som bla. giver mulighed for at vi kan benytte planerboard, er desværre stadig ikke helt afklaret og vil derfor kun træde i kraft senere på året, som det fremgår af nedenstående melding fra Lene.
Jeg har talt med Lene som har oplyst, at bekendtgørelsen jo omhandler flere andre områder indenfor rekreativt fiskeri, hvor de stadig mangler at få færdigbehandlet andre områder i bekendtgørelsen, derfor går der lidt tid endnu. Det har intet med afsnittet om planerboard at gøre, så vi må være lidt tålmodige endnu. Jeg håber at bekendtgørelsen er på plads til november, når lakse sæsonen er godt i gang.
Mvh
Anders
Formand  BTK
Her kan i se Lene’s status:   
Kære Høringsparter
Fiskeridirektoratet har tidligere i år sendt udkast til revision af bekendtgørelsen om rekreativt fiskeri i salt- og ferskvand samt redskabsfiskeri mv. i ferskvand i høring.
Hermed blot til orientering omkring status. Det kan oplyses, at der fortsat er bestemmelser i bekendtgørelsen, som skal afklares nærmere. På den baggrund kan det på nuværende tidspunkt ikke oplyses, hvornår en revideret bekendtgørelse kan træde i kraft.
God sommer.
Med venlig hilsen
Lene Jensen Scheel-Bech
Specialkonsulent/Fiskerikontoret