Så fik jeg igen en super tur til Bakkerne. Lige før jeg ramte bakkerne mistede jeg en god laks og det var jeg ikke den eneste der gjorde, da de huggede meget forsigtigt i starten. Der var ikke mange reelle fangster på VHF’en, men pludselig begyndte mine stænger at udløse. 5 af de 8  stænger jeg havde sat røg ud af klemmen, så pludselig var der liv bag båden. Laksene hoppede og sprang mens jeg bad til at krogene sad ordentlig fast. En efter en kom 3 laks og en havørred i båden, den sidste stod af. Pragtfuld oplevelse med en gang massiv lakse fight. Nu kom der også meldinger fra de andre både i området om laks, herligt.

Et par timer senere var der igen tilbud på min hjemmelavede wobler bag dodgeren. En sej laks som tog det ene udløb efter det andet og hoppede ud af nette to gange før den endelig kom i båden. En god rygelaks på ca. 9 kg. Nu var der også gang i de andre både. Don Olsen, Torben, Jan, Leif m.fl. fangede flotte laks op til 12 kg, lidt længere øst på. På vej ind over fik jeg et syret udløb på min wobler bag dodgeren. Den trak 200 fod af hjulet som skreg i knarren.  Desværre blev den ikke hængene. Lidt senere kom et trippel hug hvor jeg fik de to. Så bakkerne kan igen igen

Anders