Lodtrækningsnummer 12 April

Søndag  den  10 april, var en flot dag og der var melding om en vis spontan konkurrence, så ud det skulle man jo. Turen gik en tur mod Hammeren, hvor grejet blev sat. I dag skulle min nye lakseflagstangholder stå sin prøve, og som bekendt uden laks intet flag op. Efter en halv time var der et hug på midterste stang i bagbords side. Det var en laks, som jeg i min glæde udråbte som en 3+er, HA HA.(3,03kg) Nå men nu ”strøg” lakseflaget til tops og flagstangen virkede efter hensigten. Nu blev grejet sat igen, og båden blev vendt, et stykke før Davids Banke, og kort efter fik jeg et hidsigt udløb igen. Imens jeg riggede de øvrige stænger af, fortsatte udløbet, men fanden tage den fisk, for under fighten løb den af med mit blink!!!!!!!!  ØV   ØV    ØV. Det var bestemt ikke en helt lille fisk jeg der mistede, men det blev det sidste hug den dag, da jeg kørte til indvejning i Rønne, for at være med til lidt hygge sammen med kammeraterne.

Mange lakse hilsener fra
 Jan Brochmann.