Jeg skulle lige have en tur på havet før Trollingmaster Bornholm, hvor jeg jo som dommer ikke kommer på havet. Turen startede tidligt vandet var blankt så jeg stak 13 mil syd for Arnager. Da jeg havde sat grejerne styrede jeg hen mod en stenplet (Gummesens kort).

Da jeg ramte pletten kom et dobbelt hug den ene stod af min Apex, den anden kom i båden en fin 6 kg’s laks. Næste gang jeg kontrollerede grejerne sad der en lille undermåler på en af de andre stænger.

Så tog jeg en lang tur sydover og kom først tilbage til pletten ca 5 timer senere. Da skete det utrolige. Jeg havde 8 stænger sat og der var kom hug på den ene efter den anden. Kun den yderste sideplaner i styrbord side havde ikke fisk på. Først troede jeg det var som nogen af laksene havde gået ind i de andre liner, men heldigvis viste det sig at der var en laks på hver af de 7 stænger. Krogene var spidse og vejret fantastisk så jeg fik dem alle. Laks mellem 2 og 6 kg.  En meget speciel og herlig oplevelse.

Anders Schou Jensen