Hej allesammen.

Tak for et fantastisk dejligt år i BTK og afslutningen i Lørdags. 
I starten af medlemskabet i BTK var flere af jer og i ved hvem gode til og ta imod mig, og satte mig ind i Trollinggamet. For det takker jeg af hele mit hjerte. 
I dag var Teddy Athle og mig på havet ombord på søløven efter Laks. Vi stævnede fra Hammerhavn ved ca 15 tiden med kurs mod Nordvest og satte grejet. Fantastisk vejr med webmaster, Jan, og radiobilen samt Snowman i samme område. Teddy tog mig med i starten af mit medlemsskab inden jeg selv fik båd og der fik vi dobbelthug med to landet Laks sidste år og på vej ud i dag var vi enige om vi kun havde haft 100 procent ture sammen. Heheee. ….. Og det skulle vise sig og holde stik også efter i dag. Efter et par timer begyndte der og ske noget iht til Laksehuggene. Vi havde Fem laks  på grejet hvor blot to kom i båden med den største som jeg fangede på ca 7 kg. Sommerhornfisken drille os undervejs, men en helt igennem dejlig dag, solskin hygge og Laksen.
Ønsker jer alle en dejlig sommer.
Venligst Johnny. Søløven.