’Laksefiskeri i verdensklasse’ må vi kalde fiskeriet omkring Bornholm her i 2011. Jeg havde igen, her den 29 oktober, en fantastisk tur ud til laksepladserne syd for Bornholm, hvor jeg startede i et område inde ved kanten, hvor der er ca. 135 fod dybt. Efter en times fiskeri kom det første vilde hug, hvor en laks strøg af sted med min ISMO i sindssygt udløb med flere spring ud af vandet. Heldigvis sad trekrogen solidt ankret i saksen så den kom efter en god fight ombord. De andre både i området meldte om vilde hug og mistede kæmpelaks (bla Lejf mistede en stor 10 +er). Inden for de næste tre timer mistede jeg også to laks. De huggede begge i dybden på dodger/den stive og tog vilde udløb med mange spring. Da jeg efter en stor rundtur ud til bakkerne kom tilbage til der hvor den første laks huggede, var der igen hug på den hjemmelavede stive. En skøn laks magen til den første kom i båden, super. Tilbage over pladsen igen kom voldsomt hug på min ISMO. Den strøg 200 fod bagud og sprang og sprang indtil blinket slap si tag i fisken, øv. Nå tilbage over pladsen igen og den gang var det igen den hjemmelavede stive bag dodgeren der udløste. Jeg fornemmede straks det var en god laks da den blev i dybden og huggede voldsomt i grejerne. Men heldigvis sad krogen godt så efter en lang skøn fight kom den op J 10,5 kg. Laksene er i fantastisk kondition lige nu (se billedet fra min mobil) og giver os et super spændende fiskeri, så har du muligheden så tag ud og leg med.