Hej alle sammen.
Så fik jeg endelig min første laks i dette efterår men hvilket job.
Martin og jeg gik efter snerydning at båden ud på kanten af ”Lerhagen” og gik så i retning mod ”Nancy” men der var usædvanligt stille på loggen hvorfor vi gik op mod det forbudte langs 60 m kanten og ved 13.30 tiden var der dobbelthug i 130 fod og 145 fod, men ak, linerne på både min og Martins var snoet sammen med den næste på downriggeren og ikke mindst var de 2 lodders wirer snoet sammen, hvad gør vi nu?
Vi samlede det øvrige grej og kunne så fighte fiskene og var så heldige at lande den begge, hvor min vejede 3,1 kg.
Derefter stoppede vi motoren af frygt for at få vejrene i skruen og efter noget besvær fik vi begge lodder op på bagbords side.
75 fod af wiren var ødelagt og må kasseres.
Hvad kan vi lære heraf: Pas på evt. kraftig underliggende strøm.
 
Finn Rønne-Nielsen
Team Nielsen